Glad Påsk

Påskens magi är i luften! Det är en tid för att välkomna våren, njuta av ljuset och dela glädjen med våra nära och kära. Oavsett om du firar med familj och vänner eller njuter av lugnet på egen hand, hoppas vi att du får en fantastisk påskhelg. Här kommer några tips på aktiviteter till påsk.

 

Pyssla
Organisera en pysselstund där du på egen hand eller tillsammans med nära och kära tillverkar påsk dekoration som till exempel påskkort, påsk figurer eller måla påsk ägg.

 

Promenad i naturen
Utforska området runt din bostad genom att ta en uppfriskande promenad. Passa på att upptäcka nya platser och njut av den vackra våren som börjar visa sig.

 

Påskäggsjakt
Planera en spännande äggjakt i trädgården eller inomhus för barnen att delta i. Göm påskägg fyllda med godsaker och små överraskningar och låt dem ge sig ut på jaktäventyr.

 

Filmkväll
Ordna en mysig filmkväll med påsk tema där ni kan krypa upp i soffan med favoritgodiset och titta på klassiska påskfilmer.

 

Påskbrunch
Samla nära och kära för en härlig påskbrunch där ni kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Låt alla bidra med sina favoriträtter och skapa en festlig atmosfär.

 

< Tillbaka