Felanmälan

Vimarhem sköter underhåll, reparationer och service. Vi åker hem till dig och lagar trasiga frysar, krånglande spisar, läckande kranar och andra fel som kan uppstå. Vi sköter om den gemensamma boendemiljön - skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor. Uppstår det ett fel som du vill att vi ska åtgärda kan du göra en felanmälan.


En del saker åligger dig som hyresgäst att ta hand om själv, se några exempel nedan:
1. Byte av proppar
2. Byte av glödlampor, lysrör, kylskåpslampor & ugnslampor
3. Rensning av avlopp
4. Persienner
5. Utmärkt/inhägnad tomt


Du kan inte göra en felanmälan på installationer som du själv har gjort.

Felanmälan via webben
Felanmälan gör du enklast och snabbast via vår hemsida 
www.vimarhem.se genom att logga in i din profil, klicka på ”Mina Sidor”, sen ”Ärenden” och till sist ”Serviceanmälan Hyresobjekt”. Fyll i flikarna så noggrant som möjligt, därefter klickar du på ”Skicka in”. Din felanmälan är då registrerad och du får en mailbekräftelse på detta till den mail som står angiven i den felanmälan du skickat in.

Tänk på att felanmälan är kopplad till hyresobjektet som den inloggade är kontraktshavare för. Har man inget kontrakt i sitt namn kan man inte logga in och göra en felanmälan.

Klicka här för att logga in direkt till serviceanmälan


Felanmälan på arbetstid

Du kan även ringa till felanmälan på telefon 010-356 98 80 mellan kl. 08.00 - 09.30, vardagar.


Akuta fel på arbetstid

Vid akuta fel, om du inte får tag i personen på felanmälan, ring Vimarhems kontor
tel. 010- 356 98 00. Fel som rings in på detta telefonnummer skall vara brådskande fel och större fel som måste åtgärdas omgående (såsom vattenläckage och stora elfel).


Akuta fel utanför arbetstid

Ring 072-214 44 67. Observera att endast sådana fel som inte kan vänta till nästa arbetsdag skall anmälas. Fel som uppkommer efter klockan 20:00 kommer vi inte att reparera om det inte är av sådan karaktär, att de utgör stor fara för person eller byggnad, eller utgör stor inskränkning i boendet och absolut inte kan vänta till nästa vardagsmorgon.

Myror & getingar
Har du problem med myror och myrdosorna som du fått av oss på Vimarhem inte hjälper ska ni ta kontakt med Anticimex. Detta gäller även om ni besväras av getingar eller om de byggt bon vid er bostad. Anticimex nås på 075-245 10 00.