Nyproduktion Uven

Är du intresserad av att bo i nyproduktion?

 

Du har fortfarande chansen att flytta in i vår nyproduktion Uven som är belägen på Kampgatan i centrala Vimmerby. Byggnationen stod färdig för inflytt i våras och i dagsläget finns det endast enstaka lägenheter kvar.

 

Uven består av två stycken intilliggande huskroppar som har 3 våningar från Kampgatan sett och 4 våningar från innergården. Byggnaden är mycket energisnål med fjärrvärme för uppvärmning och solceller på taket.

 

Huset har 32 lägenheter, blandat mellan 3 ROK, 2 ROK och 1 ROK. Förutom att lägenheterna är helt nya finns det andra bekvämligheter som hiss, egen parkering till hyresgästerna och lägenheterna är utrustade med tvätt och tork samt diskmaskin. På den fina innergården finns det dessutom möjlighet till att odla, spela boll eller bara njuta av vädret.

 

I dagsläget har vi endast några få lägenheter kvar på Uven så ta tillfället i akt och flytta in i en nybyggd lägenhet där allt är nytt och ditt från start. De lediga lägenheterna hittar du på vår hemsida och på mina sidor göra du intresseanmälan.