Söker du sponsring i Vimmerby?

Vimarhem är stolta över att kunna bidra till den lokala gemenskapen genom att stödja initiativ och projekt som skapar värde för Vimmerby och dess invånare. Vi förstår vikten av att engagera oss i och stödja lokala projekt, och vi välkomnar alla som delar detta engagemang att ansöka om sponsring från oss.


Ansökningsprocess

Klicka här för att fylla i/ladda ner vårt ansökningsformulär.

Fyll i alla nödvändiga detaljer: Vi ber dig att vara noggrann när du fyller i formuläret för att säkerställa att vi har all den information vi behöver för att bedöma ditt sponsringsförslag.

Skicka in din ansökan: Efter att ha fyllt i ansökningsdokumentet, vänligen skicka det till våra kontaktpersoner: Lejla Pettersson och Michael Brandstedt på mailen vimarhem.sponsring@vimmerby.se.


Tidsfönster för ansökan
Sista ordinarie ansökningsdag är den sista oktober (31) varje år, dock behandlar vi ansökningar året om.


Vad letar vi efter i en sponsringsansökan?

Vi uppskattar initiativ som ger verkligt värde till Vimmerby-samhället. Läs våra sponsringskriterier för att förstå mer om vad vi prioriterar när vi väljer projekt att stödja.


Funderingar?

Om du har några frågor om sponsringsprocessen, eller behöver mer information, är du välkommen att kontakta oss direkt via vår mail vimarhem.sponsring@vimmerby.se.

Engagera dig i Vimmerby genom att ansöka om sponsring med Vimarhem idag. Tillsammans kan vi skapa en ännu starkare och mer sammanhållen gemenskap!