Nyproduktion är nytt – och ditt – från start

Ingen har väl missat att vi bygger 32 nya hyresrätter vid Kvarteret Uven. Dessa kommer under dagen att publiceras under lediga bostäder på vår hemsida och ligga där ända fram till den 10 januari 2024. Funderar du på att flytta dit? Här listar vi våra 7 främsta fördelar med att flytta till en nyproducerad hyresrätt.

 

1. Nyproduktion är nytt – och ditt – från start
Det går inte att bortse från att det är en alldeles speciell känsla att flytta in i ett hem där ingen bott tidigare. Allt är nytt – utifrån och in, från den fasta inredningen till vitvarorna.

 

2. Tid och pengar över till annat
En vanlig missuppfattning är att man tror att pengarna bara kommer rasa iväg när flyttar till nyproduktion. Men när man slipper oförutsedda utgifter som kan uppstå med äganderätten, blir det faktiskt lättare för dig att planera din ekonomi och få pengar över till annat. Dessutom är driftskostnaden oftast lägre i en nyproducerad bostad än i en begagnad. Väljer du dessutom att bo hyresrätt slipper du alla tankar på underhåll – och får gott om tid över till roligare saker, även i framtiden.

 

3. Garanterat välbyggt
Vimarhem bygger sunda hus för flera generationer. Vårt smarta Kombohus Bo Lamell på Uven uppfyller alla gällande byggregler och vi väljer inredning och utrustning från hållbara varumärken. Allt för att du ska kunna vara säker på att det du ser är det du får: en modern, bekväm bostad där du och din familj kan skapa ert eget drömhem.

 

4. Ett smart miljöval
Vitvaror och fönster, som ofta är av den äldre varianten i äldre bebyggelse, är lite av miljöbovar och bidrar till att bostaden drar mer energi. På Uven är allt nytt och energieffektivt, där finns även solceller på taket, vilket är extra bra för miljön.

 

5. Ditt hem på dina villkor
När vi drömmer om ett eget hem drömmer vi oftast om just det. Ditt nya hem ska se ut och kännas som din bostad – ingen annans. Därför får våra bostäder en neutral, stilren inredning som bas, så att du kan gå loss och inreda ditt drömhem precis som du vill ha det. Vintage, klassiskt, modernt eller kanske romantiskt? Valet är ditt!

 

6. Nytt attraherar nytt
Ett nytt hem innebär mer än bara ett trevligt tak över huvudet. Området spelar minst lika stor roll när vi väljer var vi ska bo. Och områden där det byggs nyproduktion har stor attraktionskraft, på flera olika nivåer. Till exempel är det vanligare att företag öppnar butiker och annan service och kommuner anlägger nya, fräscha lekparker, skolor och förskolor i ett nyproducerat område.

 

7. Nybyggaranda och gemenskap
Vi ska heller inte glömma den där alldeles speciella gemenskapen som uppstår i ett område där alla flyttar in samtidigt. Det är ju ni tillsammans som skapar kvarteret! Ofta är flera av dina grannar i liknande skeden av livet. Ni har mycket gemensamt och det leder till nya kompisar för både barn och vuxna.

 

< Tillbaka